Blog masonry

Gasztrocikkek a Hypeon
Gasztrocikkek a Hypeon
2020.07.18.

Egy cikksorozatom indul a Hype and Hyperen. Menő gasztrofotósokat mutatok be hétről hétre. Az első írás Francesco Tonelliről szól. Technikailag és tartalmilag is nagyon izgalmasak a képei. Olvass...

A tökéletes hibaizmus
A tökéletes hibaizmus
2020.10.05.

Leltár a konyhánkban – mit főzzünk? Az esetek túlnyomó többségében a hűtőszekrényem csak olyan komponenseket tartalmaz, amelyekből egész biztos nem jön ki értelmes étel. Mustárból, vörösborból é...

Elindult a fotóriporter képzés a MUOSZban
Elindult a fotóriporter képzés a MUOSZban
2020.10.05.

Szombaton volt az első óra az idei évfolyamnak. Egy kis ismerkedés után kimentünk egy gyakorlatra. A feladat címe: Mozdulat. Egy új elemet vittünk a fotográfiába, a gondolkozást. Miért is csinál...