Blog masonry
Blog masonry
Gasztrocikkek a Hypeon
2020.07.18.
Egy cikksorozatom indul a Hype and Hyperen. Menő gasztrofotósokat mutatok be hétről hétre. Az első írás Francesco Tonelliről szól. Technikailag és tartalmilag is nagyon izgalmasak a képei. Olvass...
No Comments
A tökéletes hibaizmus
2020.10.05.
Leltár a konyhánkban – mit főzzünk? Az esetek túlnyomó többségében a hűtőszekrényem csak olyan komponenseket tartalmaz, amelyekből egész biztos nem jön ki értelmes étel. Mustárból, vörösborból é...
Elindult a fotóriporter képzés a MUOSZban
2020.10.05.
Szombaton volt az első óra az idei évfolyamnak. Egy kis ismerkedés után kimentünk egy gyakorlatra. A feladat címe: Mozdulat. Egy új elemet vittünk a fotográfiába, a gondolkozást. Miért is csinál...